Capella Sine Nomine

Capella Sine Nomine


Capella Sine Nomine is een projectkoor. Het doel is om op hoog niveau koormuziek uit verschillende stijlperiodes uit te voeren, zonder of met begeleiding van instrumentalisten. Elk project zal bestaan uit 4 tot 6 repetities en minimaal 2 uitvoeringen, die voornamelijk gegeven zullen worden in de regio Den Haag – Rotterdam. Capella Sine Nomine

Capella heeft twee programma’s voor de boeg. Het eerste is een Oldskool programma met de titel Lagrime. Bij dit programma zingen we delen uit de grote werken van de late Renaissance. Te horen zijn delen uit Victoria’s Officium Defunctorum, Byrds Mass for 5 voices en Lassus’ Lagrime di San Pietro.

Het tweede programma, dat in mei zal worden uitgevoerd, heet Reflections. Hierbij brengen we werken ten gehore van hedendaagse componisten zoals Roth, Ferko en Macmillan én de composities van de oude meesters zoals Tallis en Byrd die hun inspiratiebron waren. Een boeiend en contrastrijk programma!

Heb je interesse om bij Capella Sine Nomine te komen zingen? Meld je dan aan voor een auditie door een bericht te sturen naar capellasinenomine@gmail.com. Ook heeft het koor een eigen facebookpagina waar je meer over ons te weten kunt komen!